Main

ΤΑ 3 MUST….. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Η επιλογή της μόνιμης κατοικίας είναι μια μεγάλη απόφαση που σίγουρα πρέπει να σκεφτείς καλά. Όλοι μιλάμε για το σπίτι των ονείρων μας, όλοι θέλουμε μία μοντέρνα κατοικία με υψηλές προδιαγραφές και ανέσεις για εμάς και την οικογένειά μας, αλλά όταν έρθει η στιγμή να διαλέξουμε και να αγοράσουμε το σπίτι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβληματισμούς που δεν είχαμε προβλέψει. Ποια είναι λοιπόν τα τρία πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν αρχίσεις να βλέπεις σπίτια για να καταλήξεις σε αυτό που θα γίνει το… σπίτι σου;

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

  • Πού θέλεις να είναι το σπίτι σου; Ποιος τρόπος ζωής ταιριάζει στο στιλ σου ή στην οικογένειά σου; Δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θέλουν με τίποτα να απομακρυνθούν από τις ανέσεις της πόλης τους Άλλοι πάλι προτιμούν ένα σπίτι στην εξοχή, έχοντας όμως την ασφάλεια ότι μπορούν να βρεθούν στην πόλη σε λίγα μόνο λεπτά. Υπάρχουν άνθρωποι που πάντα φαντάζονταν τον εαυτό τους μόνιμο κάτοικο μιας αναπτυγμένης περιοχής. Εσύ έχεις αποφασίσει πού θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου; Πριν μπεις σε διαδικασία αναζήτησης πρέπει να γνωρίζεις καλά τι ακριβώς ψάχνεις, σε ποια περιοχή στην Κύπρο και κατά πόσο θέλεις να απομακρυνθείς από την περιοχή που έχεις αποφασίσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

 

  • Τα οικονομικά σου «αντέχουν» τις επιθυμίες σου; Πριν μπεις σε διαδικασία αγοράς κατοικίας πρέπει να υπολογίσεις το budget σου. Διαθέτεις το απαιτούμενο κεφάλαιο για να αγοράσεις το σπίτι που ονειρεύεσαι; Σκοπεύεις να πάρεις δάνειο; Επισκέψου περισσότερες από μία τράπεζες και συζήτησε τις επιλογές σου, τους όρους δανεισμού για την αγορά κατοικίας και το ύψος του δανείου που μπορείς να πάρεις. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις από πριν πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις πριν αρχίσεις να βλέπεις σπίτια.

ΤΥΠΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

  • Ποιες είναι οι προτεραιότητές σου; Πριν αρχίσεις να ψάχνεις το σπίτι σου πρέπει να αποφασίσεις τι είναι σημαντικό για εσένα. Ιεράρχησε τις ανάγκες σου. Θέλεις οπωσδήποτε πολλά υπνοδωμάτια γιατί έχεις μεγάλη οικογένεια ή φιλοξενείς συχνά φίλους; Δεν φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε ένα σπίτι χωρίς parking ή κήπο; Πάντα ήθελες πισίνα; Θεωρείς το δεύτερο μπάνιο απαραίτητο; Σκέψου τι πραγματικά χρειάζεσαι και τι δεν διαπραγματεύεσαι. Αν από την αρχή γνωρίζεις τι θέλεις θα είναι πολύ πιο εύκολο να συνεργαστείς με τους κατασκευαστές ή τους πωλητές για να αποκτήσεις το τέλειο σπίτι για εσένα.

 

Στην BuildLand ειδικευόμαστε στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών με υψηλές προδιαγραφές και μοντέρνο design που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσεις να μας… χρησιμοποιήσεις αν αποφασίσεις να χτίσεις ή να αγοράσεις ένα υπό κατασκευή ή ετοιμοπαράδοτο σπίτι στην Κύπρο.  🙂