Interior, Main

Ανακαίνιση μπάνιου: Πότε και γιατί πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά!

Είναι το μπάνιο σου άνετο, λειτουργικό και καλαίσθητο; Νιώθεις όμορφα και ξεκούραστα μετά από μια επίσκεψη στο μπάνιο του σπιτιού σου; Θεωρείς το μπάνιο σου υγιεινό χώρο; Θα έλεγες ότι είναι χώρος αναζωογόνησης και χαλάρωσης; Αν μία ή παραπάνω απαντήσεις είναι “όχι”, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο της ανακαίνισης μπάνιου.

Υγρασία, το αιώνιο πρόβλημα!

Πολλά σπίτια αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της υγρασίας στους τοίχους και τα ταβάνια των δωματίων τους και υπάρχουν διάφορα μυστικά για να απαλλαγείς από την υγρασία στο σπίτι εύκολα και οικονομικά. Όταν, όμως, οι πρώτες μαύρες κηλίδες κάνουν την εμφάνισή τους και στο μπάνιο σου, τότε είναι καιρός να αντιμετωπίσεις άμεσα το πρόβλημα της μούχλας, πριν εξαπλωθεί.

Φάκελος “Διαρροή”

Το μπάνιο είναι ο κατεξοχήν χώρος όπου μπορεί να παρουσιαστεί κάποια διαρροή ή βλάβη στα υδραυλικά. Αν και το δικό σου μπάνιο χρειάζεται τέτοιου είδους επισκευές -καλό είναι να τις προγραμματίζεις άμεσα, πριν το πρόβλημα και το κόστος επίλυσης γίνει μεγαλύτερο- ίσως πρέπει να το δεις σαν μια καλή ευκαιρία για ανακαίνιση.

! Ήξερες ότι σύμφωνα με το feng shui οι διαρροές συμβολίζουν απώλειες για το πορτοφόλι σου;

Όλα κάποτε χαλάνε…

Μπορεί κάποτε να φρόντισες πολύ τη διακόσμηση του μπάνιου σου, ωστόσο τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια υπόκεινται φθορές με το πέρασμα του χρόνου. Αναρωτήθηκες ποτέ τι γίνεται κάτω από τα πλακάκια σου; Σε ενοχλούν τα ραγίσματα στο νιπτήρα ή την μπανιέρα; Νιώθεις μερικές φορές ότι η λεκάνη της τουαλέτας κουνιέται ή το καπάκι της “στηρίζεται στον αέρα”; Μικρές φθορές, που όμως χαλούν την εικόνα του μπάνιου σου και την ψυχολογία σου κάθε φορά που πρέπει να το επισκεφτείς.

Φαντάσου κάθε φορά που μπαίνεις στο μπάνιο σου να θυμίζει το μοντέρνο μπάνιο ενός ξενοδοχείου; Ζεστό φως, καινούριες και καθαρές πορσελάνες, όμορφα έπιπλα, αστραφτερές μπαταρίες, ιδιαίτερα πλακάκια κι ένας μεγάλος καθρέφτης…! Σίγουρα σου αρέσει αυτή η εικόνα και θα ήθελες να την μεταφέρεις στην καθημερινότητά σου.

Η Buildland ενδιαφέρεται για την άνετη ζωή στο σπίτι και έχει την τεχνογνωσία για να σου προσφέρει πρακτικές και οικονομικές λύσεις για την ανακαίνιση και τη διαμόρφωση του μπάνιου ή οποιουδήποτε άλλου χώρο ενός σπιτιού.