Construction

Linear Residence: Μάθετε τα πάντα για το νέο project της Buildland!

Ένα νέο, πολλά υποσχόμενο έργο έρχεται από την εταιρεία μας, το οποίο πρόκειται να στεγάσει 4 οικογένειες που επιθυμούν να κάνουν μια υπέροχη αρχή και να ζήσουν όμορφα και ποιοτικά χρόνια στην περιοχή της πρωτεύουσας.

Το Linear Residence διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα και είναι η ιδανική επιλογή μιας μοντέρνας κατοικίας, που θα παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός νεόκτιστου σπιτιού.
Έχει σχεδιαστεί με υψηλές προδιαγραφές από το αρχιτεκτονικό γραφείο ASH&GO, με μια μοντέρνα αισθητική και λειτουργική γραμμή ενώ θα κατασκευαστεί υπό τις αυστηρότερες προδιαγραφές και με τα ποιοτικότερα υλικά από το έμπειρο δυναμικό της εταιρείας μας.

Γνωρίστε όλα του τα πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά:

Εξαιρετική τοποθεσία. Βρίσκεται στην πάντα καίρια περιοχή του Στροβόλου, 6 χιλιόμετρα από την κεντρική είσοδο της Λευκωσίας, 3 χιλιόμετρα από το Ιδιωτικό Νοσοκομείο American Heart και 6,5 χιλιόμετρα μακριά από το Cyprus Mall. Η περιοχή είναι νεόδμητη και γρήγορα εξελισσόμενη ενώ περιβάλλεται από επίσης νεόδμητα κτίρια, τα οποία κατοικούνται ή θα κατοικηθούν από νέες οικογένειες.

Έτσι, συνδυάζει την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής έξω από τη βαβούρα και την κίνηση της πόλης ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στους κεντρικούς δρόμους.

Μοναδικά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά. Το Linear Residence είναι ένα μείγμα από γυαλί, σκυρόδεμα και μέταλλο. Είναι μια μοντέρνα κατασκευή με όμορφο μεγάλο κήπο στο πίσω μέρος του κάθε οικοπέδου. Οι 3 κατοικίες διαθέτουν 3 μεγάλα υπνοδωμάτια στον πάνω όροφο ενώ η 4η διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και ένα επιπλέον δωμάτιο στο ισόγειο. Εξωτερικά κάθε κατοικία περιλαμβάνει διπλό στεγασμένο χώρο στάθμευσης με αυτόματη πόρτα συστήματος υψηλού επιπέδου για την ασφάλεια και ιδιωτικότητα του ιδιοκτήτη.

Σχεδιασμός κατοικίας 4ων υπνοδωματίων: Στο ισόγειο υπάρχει δωμάτιο που μπορεί να γίνει γραφείο ή playroom, ένα ευρύχωρο wc επισκεπτών, μεγάλη κουζίνα, τραπεζαρία και άνετο καθιστικό. Επιπλέον υπάρχει ένας υπέροχος κήπος τον οποίο απολαμβάνετε από το σπίτι σας καθώς η θέα είναι εξαιρετική χάρη στη μεγάλη τζαμαρία.
Στον πάνω όροφο είναι τα 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, με μεγάλο κοινό μπάνιο ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο (master bedroom) διαθέτει μεγάλη ντουλάπα γκαρνταρόμπα και ιδιωτικό μπάνιο. Το πλυσταριό μπορεί να είναι στον πρώτο όροφο ή στο ισόγειο, σύμφωνα με τις ανάγκες της κατοικίας.

Σχεδιασμός κατοικίας 3ων υπνοδωματίων: Στον ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα, η τραπεζαρία και το καθιστικό. Ο πάνω όροφος διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια ενώ το master bedroom έχει το δικό του ιδιωτικό μπάνιο και πολλές ντουλάπες για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Και σε αυτόν τον τύπο κατοικίας το πλυσταριό μπορεί να είναι στον πρώτο όροφο ή στο ισόγειο.

Ενδοδαπέδια θέρμανση. Όλες οι κατοικίες προβλέπουν ενδοδαπέδια θέρμανση, η οποία έχει πολλά πλεονεκτήματα και ζεσταίνει το σπίτι ομοιόμορφα.

Εγκατάσταση Ηχομόνωσης και Θερμομόνωσης. Διατηρήστε την ιδιωτικότητά σας χάρη στην ηχομόνωση που θα τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Όσο για την θερμομόνωση, ποιος δεν απολαμβάνει ένα δροσερό σπίτι το καλοκαίρι και τη ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα!

Εγκατάσταση Συστήματος Συναγερμού. Η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητα, γι’ αυτό και εγκαθιστούμε σύγχρονο σύστημα συναγερμού.

Ηλεκτρικά παντζούρια. Ευκολία, άνεση και ασφάλεια σε κάθε δωμάτιο, χάρη στα ηλεκτρικά shutters.

Αυτόματη πόρτα γκαράζ. Η τοποθέτηση αυτόματης πόρτας υψηλής τεχνολογίας στον χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου σας, θα προσφέρει ευκολία και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ενεργειακό Πιστοποιητικό Α’ Κατηγορίας
Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα
Σύστημα υψηλής πίεσης νερού
Εγκατάσταση Μονάδων A/C
Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού πίνακα

Αν επιθυμείτε να μάθετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το Linear Residence, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *